Over mij 

Ik ben Ruthje Goethals, mama van Titus en vrouw van Thibaut. Als je aan
mijn familie en vrienden vraagt om mij in een notendop te omschrijven, is de kans héél groot dat ze zeggen: “Ons Ruthje is 99% van de tijd goedlachs en een echte positivo. Ze is een zeer grote dierenvriend en overtuigd vegetariër.”

Extra blij (en meestal ook luidruchtig #sorrynotsorry) word ik van regenbogen, frozen yoghurt, confetti, verkleedfeestjes, koffie, uitroeptekens (serieus, wie heeft er ooit beslist dat uitroeptekens storend zijn in een tekst?!?!), kinderboeken, tuinieren, fietsen door de straten van mijn geliefkoosde Gent, en schaamteloos uit de maat dansen.

Ik teken al supergraag van toen ik nog een kleuter was. Als tiener kwam daar nog een passie voor fotografie bij. Die héérlijke combinatie leidde ertoe dat ik na mijn middelbare school Beeldende Vormgeving ging studeren aan Sint-Lucas (Gent). Na mijn studies deed ik heel wat boeiende stage- en werkervaring op. Als je wil weten waar precies, check dan eens mijn Linkedin pagina. Daar staat een mooi overzicht!

Sinds januari 2015 ben ik voltijds aan de slag als zelfstandig vormgeefster en fotografe. Bij al mijn opdrachten vind ik het heel belangrijk om klanten te behandelen als vrienden. Ik hou van een persoonlijke, informele aanpak – dat is gewoon hoe ik ben. Bij het begin van een samenwerking nodig ik een klant altijd uit bij mij thuis om hun ideeën te bespreken bij een lekkere tas koffie (van De Witte Zwaan) én een koekske.

Je vraagt je nu misschien af: vanwaar die mysterieus klinkende naam ‘Ruimle’? Wel, dat is een grappig verhaal. Toen ik als 15-jarige met de scouts naar Ierland op kamp ging, stond er op m’n vliegtuigticket ‘Ruimle Goetmals’ in plaats van Ruthje Goethals. Ik ben gelukkig goed thuis geraakt, en mijn nieuwe bijnaam was here to stay. Over de naam van mijn vennootschap heb ik dus niet lang getwijfeld.

Heb je nog vragen over wie ik ben en hoe ik te werk ga? Zin om samen te werken aan iets moois? Laat me dan zeker iets weten!